2013. augusztus 3., szombat

Sziasztok!

 Most írok életemben először blogot és megmondom őszintén nagyon izgulok,hogy mit fogtok hozzá szólni! Ugye most nyári szünet van és elég sok a szabadidőm és hát nem tudok magammal mit kezdeni,ezért vetettem fel azt az ötletet,hogy hozzá kezdek egy bloghoz. Sokat gondolkodtam,hogy elkezdjem vagy ne,mert ha hozzákezdek akkor nem hagyhatom csak úgy félbe,amikor akarom ezt végig kell csinálnom. A végén arra jutottam,hogy belekezdek,mert kíváncsi vagyok,hogy az én elképzelésem másoknak is tetszik-e! Minden alkalommal megpróbálok minél érdekesebb és izgalmasabb részeket hozni nektek! Megkérlek titeket,hogy jelezzétek tetszésetek vagy nem tetszéseteket,mert hát az ember a hibáiból tanul!

Egy kicsit magamról: 14 éves vagyok. Szeretek énekelni,rajzolni és zenét hallgatni. Minden hülyeségre vevő vagyok,de olykor komoly is tudok lenni,-ami elég ritka esett-! A One Direction-ből mind az öt fiút nagyon szeretem,de a legjobban Zayn-t. Ő nem olyan bolondos mint Louis,inkább vissza húzódó,de ez tetszik benne annyira. Ennyit rólam.

A történetről: Ashley Roberts egy 20 éves átlagos lány. Nincsen testvére,de van 2 legjobb barátja Dina Skott és Jason Morgan,akikre jóban-rosszban számíthat. A szüleivel nem éppen a legjobb a kapcsolata. Mindig csak veszekednek egymással a szülei munkája miatt,mert a sok utazás által  nem nagyon foglalkoznak vele szinte csak telefonon és interneten tartják a kapcsolatot a lányukkal. Egy hatalmas házban él egyedül New Yorkban és mivel a szülei mindig utazgatnak csak a 2 legjobb barátjára számíthat Dinára és Jason-re. Mindig is nagy álma volt,hogy Londonba szeretne lakni és nem az állandóan nyüzsgő New Yorkban. Egyik nap felhívja a szüleit,hogy Londonba szeretne költözni. Az apja és az anyja beleegyezik,mert nekik aztán mind egy,hogy hol hívják telefonon a lányukat New Yorkban vagy Londonban.

Ha eddig amit leírtam és tetszik,akkor olvassátok tovább és megtudhatjátok mik fognak történni Ashley-vel Londonban! Remélem elnyeri a tetszéseteket és továbbra is olvassátok a blogomat!

Puszi: Fanny

2 megjegyzés: