2013. augusztus 3., szombat

Szereplők

                                                                
 Ashley Roberts: 20 éves. Nagyon kedves és aranyos lány,de Jason az egyik legjobb barátja néha kihozza belőle a "rossz kislányt".  Az 1D bandából az egyik fiú és közte nagyon erős szerelmi szálak fognak kialakulni. Hogy kivel? Maradj velem és megtudod!


Dina Skott: 19 éves. Amióta csak az eszét tudja New Yorkban lakott,de ez Ash által megfog változni. Ashley egyik legjobb barátja. Jóban-rosszban kiáll a barátai mellett. Úgyszintén mint Ash ő is nagyon kedves és aranyos lány. Ő is megfogja találni a szerelmet. Annyit elárulok,hogy nem bandából az egyik fiúban találja meg a "Nagy Őt".


Jason Morgan: 20 éves. Mindig is New Yorkban lakott,de nagyon fog neki tetszeni Ashley ötlete,mert nem túlzottan szeret a hatalmas New Yorkban lakni. Ash és Di a legjobb barátja. Nagyon szereti őket szinte testvéreiként. A 2 lány bármikor számíthat rá. Még egyszer sem volt barátnője amit Ashley és Dina sem ért,mert ők szerintük Jason igenis helyes fiú. De úgy mit Ash ő is megfogja találni a hatalmas szerelmet.


Eleanor Calder: 21 éves. Louis barátnője. Amint megismeri Ash-t és Di-t egyből megszereti őket és nagyon jó baráti kapcsolatot fognak ápolni. Nagyon kedves és nyitott lány bárkinek szívesen segít amiben csak tud.


Danielle Peazer: 25 éves. Liam barátnője. Ő is nagyon megkedveli a 2 csajszit különösen Ashley-t. Ash nagyon sokat fog neki segíteni,mikor gondjai adódnak. Nagyon nyugodt  és vicces lány. A barátiért és a szerelméért bármit megadna.


Perrie Edwards: 20 éves. Zayn exbarátnője. Féltékeny lesz Zayn és Ashley kapcsolatára, ezért mindent megpróbál megtenni, hogy szétszedje őket. Egy idő elteltével belátja, hogy nem érdemli meg Ash, hogy így viselkedjen vele, ezért bocsánatot kér tőle. Nagyon megfogják szeretni egymást és jó barátnők lesznek.


One Direction: Gondolom őket nem kell bemutatnom mindenki ismeri ezt az 5 irtó helyes fiút!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése